Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Informasjon om Corona i Balsfjord:

2. smittede Balsfjording

Balsfjord har fått påvist en til smittet, nå totalt to personer. Personen nr 2 har blitt smittet utenfor kommunen og bor ikke i sentrale boligstrøk. Personen har ikke vært i kommunens tettsteder eller butikker i perioden etter smitte, og er isolert i bolig i annen kommune. Det har vært lite kontakt med andre, de få er sjekket ut og klarert. Smittede har lette symptomer.

En siste påminnelse før påsken er der:

  1. Vask hender ofte og lenge med såpe (20-30 sek)
  2. Ikke hils med håndtrykk eller gi klem
  3. Og kanskje det mest unormale: hold to meters avstand til hverandre når man treffes, på butikken så vel som et treff rundt ei bålpanne
  4. Ikke samles mer enn fem mennesker samtidig i sosiale lag

 

Les mer

Personvernombud

  • Generelt om tjenesten

    Beskrivelse

    Som innbygger i kommunen skal du føle deg trygg på at dine personopplysninger beskyttes og at kommunen følger regelverket.

    Personvernombudet er en ressurs og rådgiver for kommunen og et kontaktpunkt ved alle spørsmål om kommunens behandling av personopplysninger.

    Personvernombudets oppgaver er blant annet å:

    • informere og gi råd
    • passe på at kommunen følger reglene om personvern
    • hjelpe kommunen med vurderinger og konsekvensanalyser
    • samarbeide med Datatilsynet.

    Kriterier/vilkår

    Kommunen er en offentlig myndighet og skal derfor ha et personvernombud.

    Brosjyrer, dokumenter, kart og lignende

    aaa
  • Lover og forskrifter

    Dette er en lovpålagt tjeneste.

    Se Personvernforordningen artikkel 37, 38 og 39.

    Lover

    Personopplysningsloven
    Personvernforordningen

    ___
  • Skjema

    Veiledning - hvordan få utført eller motta tjenesten

    Henvendelser til vårt personvernombud
    Du kan ta kontakt med vårt personvernombud, men ikke om alle type spørsmål. Henvendelser til personvernombudet må dreie seg om kommunens behandling av dine personopplysninger eller behandling av personopplysninger generelt. Du kan for eksempel spørre oss om dine rettigheter eller om innsyn i egne personopplysninger.
  • Saksbehandling
  • Kontaktinformasjon

    Ansvarlig enhet

    Avdeling:Rådmannen
    Telefon:77722000
    Epost:postmottak@balsfjord.kommune.no
    Postadresse:Rådhusgata 11 9050 STORSTEINNES
    Besøksadresse:Rådhuset 9050 STORSTEINNES
    Åpningstid:08.00 - 15.45 (15.00)
  • Andre opplysninger
    Opprettet
    2018-07-06 12:32
    Oppdatert:
    2019-01-08 09:04
    Gyldig fra
    2018-07-06
    Gyldig til
    2020-01-15