Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
25. mars:

Flyktninger fra Ukraina til Balsfjord

Har kommunen behov for private boliger til bosetting av flyktninger? Det er kommunens ansvar å sk... Les mer

Fyktninger fra Ukraina

Flyktninger fra Ukraina

Har kommunen behov for flere boliger til bosetting av flyktninger?

Balsfjord kommune har kartlagt egnede boliger, og har en god oversikt. Foreløpig er det ikke behov for flere boliger fra det private utleiemarkedet, men vi vil komme tilbake med informasjon dersom behovet endrer seg.

Trengs det innsamling av klær og utstyr?

Registrerte flyktninger som får Balsfjord som bosettingskommune, vil bli godt ivaretatt av vår flyktningtjeneste. Det betyr at det en flyktning har behov for, f.eks. klær, leker og utstyr, dekkes av Flyktningtjenesten. Det er derfor ikke behov for egen innsamlingsaksjon til flyktninger som bosettes i kommunen.

Snakker du ukrainsk eller russisk?

Dersom du snakker ukrainsk eller russisk, og kan jobbe i barnehage, skole eller andre kommunale tjenester, ønsker vi å høre fra deg. Dette er foreløpig kun ei kartlegging.  

 

Send gjerne en e-post til: postmottak@balsfjord.kommune.no

Flyktninger fra Ukraina til Balsfjord

Har kommunen behov for private boliger til bosetting av flyktninger?

Det er kommunens ansvar å skaffe boliger til flyktninger, og det kan bli behov for å bosette i både private og kommunale boliger. Dersom du har en ledig bolig, oppfordres du til å ta kontakt på: postmottak@balsfjord.kommune.no eller telefonnummer 77 72 20 00.

Dette er i første omgang kun ei kartlegging av hvilke muligheter som finnes for å bosette flyktninger privat. Vi ber deg om å oppgi boligens plassering, størrelse, antall rom og din kontaktinformasjon.

Siden er under utvikling.

bamse ukraina