Smittevernregler/restriksjoner er følgende:

Ungdomsrommet med PS3/filmspiller, leker i barneavdelinga, kaffemaskin og publikums-PC er inntil videre ikke tilgjengelig for bruk.

Vi tar ikke imot skolebesøk og kommer inntil videre ikke til å holde noen arrangementer heller.

Det skal være 1 meters avstand mellom personer som oppholder seg her inne, maks 10 personer samtidig.

Vi ber om at besøkende bruker hånddesinfisering fra dispensere vi har satt fram.

Ingen som har forkjølelses- eller koronasymptomer skal besøke biblioteket. Kontakt oss gjerne om du ønsker låne noe og har andre som kan hente for deg, så ordner vi klart. Dette gjelder også om du er frisk, men ønsker å unngå muligheten for smitte.


Du kan bruke oss hjemmefra:

Vi tilbyr Nasjonalt lånekort som kostnadsfritt gir deg lånetilgang til over 2500 andre bibliotek i landet. Gjennom søketjenesten Bibsok.no kan du selv bestille det du ønsker til oss, slik at vi tar kontakt med deg når det ankommer. Med nasjonalt lånekort kan du også gratis benytte deg av strømmetjenesten FilmBib, som tilbyr filmer for både barn og voksne. Vi trenger bare en e-postadresse å tilknytte din lånekonto, så får du en pinkode og kan gjøre alt dette hjemmefra, i tillegg til at du kan reservere og fornye egne lån hos oss.

Her kan du søke i vår beholdning. (Husk at det kan fjernlånes fra andre bibliotek, dersom vi ikke har det du leter etter)