Åpningstider

Tirsdager og torsdager kl 13:00 - 19:00

Onsdager og fredager kl 10:00 - 16:00

Stengt helligdager.

 

Tilbakelevering/retur

Kassa utenfor inngangsdøra kan når som helst benyttes for retur av lånte medier.

Du kan bruke oss hjemmefra

Med Nasjonalt lånekort får du kostnadsfritt lånetilgang til over 2500 andre bibliotek i landet. Gjennom søketjenesten Bibsok.no kan du selv bestille det du ønsker til oss, slik at vi tar kontakt med deg når det ankommer. Med nasjonalt lånekort kan du også gratis benytte deg av strømmetjenesten FilmBib, som tilbyr filmer for både barn og voksne. Vi trenger bare en e-postadresse å tilknytte din lånekonto, så får du en pinkode og kan gjøre alt dette hjemmefra, i tillegg til at du kan reservere og fornye egne lån hos oss. Du kan også bruke appen Bookbites som gir deg tilgang på e-bøker og lydbøker. Dere kan også bruke bibliotekets wifi for å benytte dere av Pressreader, som gir gratis digital tilgang til 7000 ferske aviser og magasiner/tidsskrifter på 60 forskjellige språk, som du senere kan lese hjemmefra.  

Søk i vår beholdning

Her kan dere søke i vår beholdning. (Husk at det kan fjernlånes fra andre bibliotek, dersom vi ikke har det du leter etter)

Nasjonalt lånekort

Nasjonalt lånekort kan brukes i alle landets bibliotek.  Kortet er gratis og utstedes av de fleste norske bibliotek, blant annet i Balsfjord.  Nasjonalt lånekort kan også brukes i bibliotekenes tjenester på nett.  Innlogging med lånekortet gir for eksempel mulighet til å få oversikt over egne lån og til å legge inn reservasjoner.

For å få utstedt Nasjonalt lånekort må følgende opplysninger registreres:

  • lånernummer
  • navn
  • fødselsnummer/d-nummer/DUF-nummer
  • adresse
  • telefonnummer
  • epostadresse
  • hjemmebibliotek