Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Informasjon om Corona i Balsfjord:

Kriseledelsen i Balsfjord minner på at innbyggere i kommunen skal holde avstand og det skal ikke være fester og sosiale sammenkomster med mer enn fem personer.  Dette er særs viktig nå når vi går inn i påsken.

 

Les mer

Balsfjord folkebibliotek

Oppdatert 11. februar 2020

Velkommen til Balsfjord bibliotek - vi er mer enn bare bøker!

Joda, hos oss vil dere selvfølgelig finne masse litteratur, både aktuelle nyheter og gamle klassikere. (I tillegg til aviser, tidsskrifter, lydbøker, filmer, PS3, låne-PC og gratis WiFi). Men et bibliotek er mye mer enn gratis utlån over en skranke!

Aktiviteter/arrangementer:

Balsfjord folkebibliotek holder en rekke kulturelle arrangementer. Sjekk ut vår aktivitetskalender og/eller vår facebookside, for å ha oversikt. Vi har holdt alt fra whiskykurs til bruktmarked – i tillegg til at vi har faste eventyrstunder for barn og språkkafeer for flerspråklige, så det er verdt å følge med på hva som skjer.
 

Du kan bruke oss hjemmefra:

Vi tilbyr Nasjonalt lånekort, som kostnadsfritt gir deg lånetilgang til over 2500 andre bibliotek i landet. Gjennom søketjenesten Bibsok.no kan du selv bestille det du ønsker til oss, slik at vi tar kontakt med deg når det ankommer. Med nasjonalt lånekort kan du også gratis benytte deg av strømmetjenesten FilmBib, som tilbyr filmer for både barn og voksne. Vi trenger bare en e-postadresse å tilknytte din lånekonto, så får du en pinkode og kan gjøre alt dette hjemmefra, i tillegg til at du kan reservere og fornye egne lån hos oss.

Spesielt for barn/unge og flerspråklige: Vi har en pedagogisk temahylle med bøker for de mer utfordrende spørsmålene og situasjonene i livet, samt bøker på både norsk og andre språk, samt snakkepakker og språkkurs for deg som er ny i Norge. Mer informasjon om temaene kan dere lese her: Temahylla.pdf

Her kan du søke i vår beholdning. (Husk at det kan fjernlånes fra andre bibliotek, dersom vi ikke har det du leter etter).

Bibliotekets åpningstider
Dag Fra Til
Tirsdag 13:00 19:00
Onsdag 10:00 16:00
Torsdag 13:00 19:00
Fredag 10:00 16:00
Lørdag  10:00 14:00

Stengt alle helligdager

Vi har juleferiestengt i hele uke 51 og 52

 

  • Skjema
  • Tjenestebeskrivelser
  • Dokumenter
  • Lenker
library-3318768__340

Kontakt

Enhetsleder Roy Hansen
77 72 20 93

Biblioteksjef Hege Åsheim
482 26 250

Bibliotekar June Åsheim
482 26 250

Felles epost:
bibliotek@balsfjord.kommune.no

Besøksadrese

Rådhusgata 7
2. etg i Mathisenbygget
Storsteinnes

Postadresse

Balsfjord Folkebibliotek
Rådhusgata 11
9050 Storsteinnes