Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Informasjon om Corona i Balsfjord:

På grunn av lave smittetall regionalt  vil smittetallene nå oppdateres ukentlig. Ved spesielle hendelser vil kriseledelsen legge ut informasjon umiddelbart på hjemmeside og facebook. 
Vi har arkivert en del av informasjonen på denne siden.  Dersom du savner noe av det som har vært informert om tidligere er det bare å ta kontakt. 

Husk: 

Vask hender ofte og lenge med såpe (20-30 sek)  Har du ikke tilgang på såpe/vann, bruk antibac.

Ikke hils med håndtrykk eller gi klem

Følg myndighetenes råd med hensyn til hvor mange som kan samles i ulike sammenhenger samt avstand til hverandre.

 

Les mer

Personvernombud

  • Generelt om tjenesten

    Beskrivelse

    Som innbygger i kommunen skal du føle deg trygg på at dine personopplysninger beskyttes og at kommunen følger regelverket.

    Personvernombudet er en ressurs og rådgiver for kommunen og et kontaktpunkt ved alle spørsmål om kommunens behandling av personopplysninger.

    Personvernombudets oppgaver er blant annet å:

    • informere og gi råd
    • passe på at kommunen følger reglene om personvern
    • hjelpe kommunen med vurderinger og konsekvensanalyser
    • samarbeide med Datatilsynet.

    Kriterier/vilkår

    Kommunen er en offentlig myndighet og skal derfor ha et personvernombud.

    Brosjyrer, dokumenter, kart og lignende

    aaa
  • Lover og forskrifter

    Dette er en lovpålagt tjeneste.

    Se Personvernforordningen artikkel 37, 38 og 39.

    Lover

    Personopplysningsloven
    Personvernforordningen

    ___
  • Skjema

    Veiledning - hvordan få utført eller motta tjenesten

    Henvendelser til vårt personvernombud
    Du kan ta kontakt med vårt personvernombud, men ikke om alle type spørsmål. Henvendelser til personvernombudet må dreie seg om kommunens behandling av dine personopplysninger eller behandling av personopplysninger generelt. Du kan for eksempel spørre oss om dine rettigheter eller om innsyn i egne personopplysninger.
  • Saksbehandling
  • Andre opplysninger
    Oppdatert:
    2019-01-08 09:04
    Gyldig fra
    2018-07-06
    Gyldig til
    2020-01-15