Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

VIKTIG INFO! Balsfjord kommune inviterer nå innbyggere født i 1997 – 2003, samt 1977 – 1981 til å booke time til vaksinering.

Balsfjord kommune inviterer nå innbyggere født i 1997 – 2003, samt 1977 – 1981 til å booke time til vaksinering.

Inntil videre benyttes torsdager til første vaksine. Det oppdateres fortløpende på Helesnorge. Timer legges ut 7 dager før de er tilgjengelig.

Slik booker du time hvis du har fastlege i Balsfjord kommune og er folkeregistrert i kommunen:

- Logg deg inn på HelseNorge

- Gå på timebestilling der du booker time. 

- Velg timebok: vaksine. Her kan det være flere alternativer for timebøker.

- Velg et tidspunkt som passer.

 

Time til dose to får du hos oss etter at du har fått dose en med vaksine. Det er tolv uker imellom dosene, og man kan ikke flytte på dose to når man har fått time til vaksinering av dose en. Så det er viktig å sjekke når du bestiller time til dose en at du er hjemme tolv uker senere.

Du kan fortsatt motta SMS innkalling, den benyttes dersom vi har ledig kapasitet. Ringelisten for hurtig innkalling brukes fortsatt for de som til nå har meldt seg.

 

Personer som er folkeregistret i Balsfjord kommune vil få innkalling på SMS dersom de ikke selv bestiller via Helse Norge.

Vi har begrenset med vaksiner så det er veldig viktig at du møter opp til avtalt tidspunkt. Hvis du er forhindret fra å møte pga. sykdom må du ringe 94012013 så fort som mulig.

 

 

covid-19-6364174_1280 (1)

Sist oppdatert 16. juli 2021