Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Velkommen til kurs i regi av Kompetansenettverket for lokalmat i nord

Digitale kurs

Digitalt kurs i foredling av bær og rabarbra

Sted: Digitalt

Tid: 14 -16 november, kl. 10.00 – 15.00 (15. november er «øvingsdag» som du disponerer selv.

Kursholder: Toril B. Kåven, Nordlysmat

Pris: 1990 kr inkl. kursmateriell

Påmeldingsfrist 7.november

Arrangør: Kompetansenettverket for lokalmat i nord i samarbeid med Tana Videregående skole

Mer informasjon og lenke til påmelding finner du her: https://nibio.pameldingssystem.no/digitalt-kurs-i-foredling-av-baer-og-rabarbra

 

Digitalt kurs i trygg mat

Sted: Digitalt

Tid: 22. november kl. 09.00 – 13.00

Kursholder: Gro H. Kleiberg, NOFIMA

Pris: 400 kr, inkl. kursmateriell

Påmeldingsfrist 15.november

Arrangør: Kompetansenettverket for lokalmat i nord

Mer informasjon og lenke til påmelding finner du her: https://nibio.pameldingssystem.no/kurs-i-trygg-mat

 

Kurs i Troms

Produksjon av spekemat og røyking av kjøtt

Sted: Borkenes

Tid: 1. november, kl. 09.00 – 16.00

Kursholder Tom Chr. Johannessen, NOFIMA

Pris: Kr. 1250,- inkl. lunsj og kursmateriell

Påmeldingsfrist: 26.10.

Arrangør: Kompetansenettverket for lokalmat i nord i samarbeid med Bondens Marked Midtre Hålogaland

Mer informasjon og lenke til påmelding finner du her: https://nibio.pameldingssystem.no/produksjon-av-spekemat-og-royking-av-kjott

 

Nedskjæring av småfe og storfe

Sted: Burfjord

Tid: 3 - 4 november, kl. 08.00 - 18.00 begge dager

Kurslærer: Bength Hanssen, Senja VGS

Pris: 2500 kr inkl. lunsj begge dager

Påmeldingsfrist 20 oktober

Arrangør: Kompetansenettverket for lokalmat i nord i samarbeid med Helt Nord Lokalmat

Mer informasjon og lenke til påmelding finner du her: https://nibio.pameldingssystem.no/kurs-i-nedskjaering-av-storfe-og-smafe

 

Innføringskurs i fermentering av grønnsaker

Sted: Nordreisa

Tid: 23 november, kl. 11.00 – 17.00

Kursholder: Marit Sundt, Polarurt

Pris: 1500 kr, inkl. lunsj og kursmateriell

Påmeldingsfrist: 16. november

Arrangør: Bondens Marked Troms i samarbeid med Kompetansenettverket for lokalmat

Mer informasjon og påmelding finner du her: https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs?locationfilter=true&fbclid=IwAR0VzzZDBeQUUayNRhww6Jocug-p5FecH5MEreQ2BHazp1YRQ-35kgArdPU (se også kursinvitasjon vedlagt)

 

Følg gjerne Kompetansenettverket på facebook: https://www.facebook.com/lokalmatinord/           

 

mat1

Publisert