Balsfjord byr på flott og variert turterreng med rik flora, spennende geologi og dyreliv. I heftet er det samlet trettini turbeskrivelser med kart og bilder.

Her kan du velge mellom toppturer, lange og korte trimturer eller koselige turer for hele familien. Du finner nyttig informasjon om parkering, vanskelighetsgrad, tips og råd og ikke minst inspirasjon til neste tur. Alle turer er merket.

Turheftet sendes gratis til alle husstander i Balsfjord kommune, sannsynligvis første uka i juni. Det kan også fås på Rådhuset, Coop Extra Mestervik, Rema 1000 Storsteinnes og Trekantkiosken Nordkjosbotn, samt ved henvendelse til turlaget.

Heftet skal brukes i lokal trimkonkurranse Ti på topp i Balsfjord. Alle turmål blir knyttet til registreringssida telltur.no.  Årets turer publiseres på vår hjemmeside og facebookside, hvor du også kan hente info om turene eller laste ned registreringskort.

Offisiell start for konkurransen er 1. mars for vinterturene og 1. juni for sommerturene. Sesongen varer til 30. september.  De som har oppnådd krav til premie og betalt årets deltakeravgift får krus med toppmotiv fra konkurransen.

Vi annonserer fellesturer på vår hjemmeside, i medlemsbladet «Fjellvåken», i lokalavis og via facebook.

Finn en tur  og bli med oss ut på tur i Balsfjord !

HER kan du laste ned turheftet.

Se turlagets hjemmeside.