Hvem fortjener ”Friluftslivets ildsjelpris 2016”?

reingj.fj_700x525.jpgNå er det igjen tid for å hedre en ildsjel som står på for friluftslivet i Troms. Mange kvinner og menn gjør en stor innsats med å arrangere turer og arrangement. Det samarbeides med skoler og barnehager. Det bygges hytter og merkes turløyper. I anledning Friluftslivets år i 2015 ble ordningen med ildsjelprisen etablert i Troms. Nå ønsker de fire friluftsrådene og Forum for natur og friluftsliv i Troms å gjøre stas på nok en viktig ildsjel for friluftslivet i fylket.

Når kommunene og friluftslivets organisasjoner møtes på Bardufosstun 23. november til den årlige møteplassen for friluftsliv, vil Friluftslivets ildsjelpris bli utdelt for andre gang.

Fristen for å sende inn forslag er 15. oktober - om ti dager. Vi er på jakt etter personer og organisasjoner som har gjort en betydelig og verdifull innsats for friluftslivet i sitt lokalmiljø. I tillegg til å verdsette den jobben som har vært gjort ønsker vi at prisen skal være en stimulans til videre innsats for friluftslivet. Vi gjør oppmerksom på at kandidater som ble foreslått i fjor, må foreslås på nytt i år igjen for å være med i vurderingen.

Forslag til kandidater med kort begrunnelse sendes til troms@fnf-nett.no innen 15. oktober.

Statuttene for Friluftslivets ildsjelpris finner du her

For mer informasjon: kontakt med FNF-koordinator Eivind Høstmark Borge (414 17 339)

Det kan også tas kontakt med friluftsrådene:

Nord-Troms Friluftsråd – Daglig leder Hugo Tingvoll (975 20 450)

Ishavskysten Friluftsråd – Daglig leder Maja Sjøskog Kvalvik (467 91 976)

Midt-Troms Friluftsråd – Daglig leder Espen Prestbakmo (980 01 213)

Ofoten Friluftsråd - Daglig leder Anne Margrethe Roll (905 49 676)