Kalender - klikk her

Nå nærmer det seg åpningen av en ny sesong med Friluftsliv for alle i Balsfjord kommune. Mandag 2. mai åpner sesongen med strandrydding i fjæra på Storsteinnes mot Tømmerelv. Vi møtes kl.17.30 i fjæra i Storsteinnes. -Å rydde fjæra fri for søppel er en fin måte å ønske våren velkommen, sier Tine Marie Hagelin, daglig leder i Ishavskysten friluftsråd. Det blir ikke kun strandrydding, men lek og moro og matservering blir det selvsagt også tid til.

Friluftsliv for alle er et samarbeidsprosjekt ledet av Ishavskysten friluftsråd, som i samarbeid med kommunene og lokale lag og foreninger har spikret en kalender med forskjellige morsomme aktiviteter.

11 aktivitetsdager fra mai-oktober

Fra mai til oktober er det til sammen 11 aktivitetsdager i Balsfjord. Forskjellige lokale lag og foreninger i Balsfjord kommune har ansvar for en eller flere arrangementer, primært på torsdager. En kalender med oversikt over aktivitetene skal ha blitt utdelt på skolene i april. Kalenderen er også tilgjengelig på Facebook-gruppen: «Friluftsliv for alle – Balsfjord og på Ishavskysten friluftsråds hjemmesider.

- Innbyggerne i Balsfjord kan også i år se frem til trivelige aktiviteter for barn og foreldre i løpet av sesongen. Aktivitetskalenderen kan by på mange fine opplevelser i ulike deler av kommunen. Friluftsliv for alle er en gratis mulighet til å bli bedre kjent med sin egen kommune, og samtid prøve seg på nye og spennende aktiviteter, sier Hagelin.

Gratis og åpent for alle

Åpningsarrangementet den 2. mai er den første av mange aktiviteter alle kan være med på i Balsfjord i 2016. Utover året venter tilbud som: Bueskyting, turmarsj til Skogsbua, fjæredag, fiske og bålkos, gapahuktur til Trollgapet, se på gytende røye og paintball.

- Friluftsliv for alle er inne i sin 3. sesong med aktiviteter for barn og foreldre i Balsfjord. Her er det noe for enhver smak. Nå håper vi barn og voksne i Balsfjord også i år vil ta del i det varierte og spennende tilbudet, avslutter Hagelin.