Nå nærmer det seg uka der vi sammen skal invitere hele Norge med ut i naturen – Friluftslivets uke 2.-10. september!

Uka er en stor feiring av friluftslivet og naturen, i regi av fellesorganisasjonen Norsk Friluftsliv og våre 18 medlemsorganisasjoner. Men absolutt alle; kommuner, friluftsråd, frivilligsentraler, lag, foreninger og andre aktører inviteres til å være med.

Fra første helg i september inviterer vi hele Norge til å bli med ut i naturen. I fjor ble det arrangert over 1400 turer og aktiviteter over hele landet denne uka.

I Friluftslivets uke feirer vi friluftslivet i hele sin bredde, og viser frem de mange tusen lagene og foreningene som finnes over hele landet. Sammen skaper vi årets største friluftsfest fra nord til sør!

Det er allerede nå åpent for å legge inn alle aktiviteter og turer i aktivitetskalenderen på friluftslivetsuke.no. Dette er en god måte å synliggjøre lokale lag, foreninger og aktiviteter i deres kommune!

 

Åpne markeringsdager i Friluftslivets uke 2023:

I år har vi også laget en mappe med bilder og videoer som dere står fritt til å bruke i deres kanaler når dere omtaler Friluftslivets uke, som du finner her: https://norskfriluftsliv.fotoware.cloud/fotoweb/albums/ZGy7-zow_aBS1JXL/ NB! Husk å kreditere fotografen når dere bruker et bilde, dette gjelder alle bildene også de som ikke er merket med rødt. Navn på fotograf står oppgitt til venstre når du velger et bilde.

 

Vi gleder oss til å feire friluftslivet sammen med dere i september!

Ta gjerne kontakt hvis dere har noen spørsmål.

Friluftshilsen fra

Linn Elise Jakhelln
Kommunikasjonsrådgiver
+47 45 21 34 72
Nedre Slottsgate 25
0157 Oslo