Målet for reguleringsarbeidet er å få til en helhetlig reguleringsplan for Moan der de to eksisterende reguleringsplanene ”Moan” og ”Moan 2” inngår. Samtidig innarbeides gitte dispensasjoner og nye kjente tiltak (ny Moan barnehage samt eventuell ny parkering for Trollskogen barnehage).

I denne forbindelse blir det avholdt informasjonsmøte i kommunestyresalen på Balsfjord rådhus, Storsteinnes den 27.januar kl 19.00. Alle berørte og interesserte er velkommen.

Avgrensingen av reguleringsområdet blir som for de to eksisterende planene, men justeres til å følge grensen for kommunal eiendom. Eventuelt med tillegg av areal kommunen erverver for å skaffe parkeringsplasser ved Trollskogen barnehage.

Hovedhensikten er å få reguleringsplanen i samsvar med virkeligheten, få trygge trafikkforhold og nok parkeringsplasser.

Balsfjord kommune er forslagsstiller, mens Arkitekt Kjersti Jenssen AS og Hemsa v/Iris Hallen er utførende konsulenter for planleggingen. Merknader til planen kan sendes til Hemsa v/Iris Hallen, Vaggetem, 9925 Svanvik eller epost til irishallen@hotmail.com. For nærmere informasjon kontakt Kjersti Jenssen tlf 95454577 eller Iris Hallen tlf 95909820.

Frist for merknader er satt til 02.03.14.

Vedlegg:Varsel om oppstart av planarbeid for Moan