Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Næring - Invitasjon til kurs i regi av Kompetansenettverket i nord

Borealis Gourmet i samarbeid med Kompetansenettverket for lokalmat i nord ønsker å invitere til kurs: 

Velkommen til HACCP kurs i Alta 16 – 18 juni. Kurset gir grunnleggende kunnskap om HACCP og Mattilsynets krav for å sikre trygg mat. Kurset arrangeres av Borealis Gourmet i samarbeid med Kompetansenettverket for lokalmat i nord.

Se invitasjon.

Tid: 16. - 18. juni 
Sted: Alta – Borealis Gourmet, Isnestoften 9540 Talvik
Pris:   kr 2000 – inkl. servering
Arrangør: Borealis Gourmet i samarbeid med Kompetansenettverket for lokalmat i nord
Kontaktperson/påmelding: Kolbjørn Moe, Epost: post@borealis-gourmet.no
Påmeldingsfrist: 1. juni 

Ønsker også å informere om et webinar om Mattrygghet 24 mai kl. 10 – 11. Her vil du få høre mer om Mattilsynet sitt veiledningstilbud og Norsk Mat sitt nye oblat «Alt på Stell». Mer informasjon og lenke til påmelding finner du her: https://www.statsforvalteren.no/nb/troms-finnmark/konferanse/2022/05/trygg-mat/

Nordland fagskole tilbyr i samarbeid med Kompetanse Norge en rekke kompetansegivende kurs innen Opplevelsesbasert reiseliv. Inkluderer blant annet krus om "Mat som opplevelse" og "Lokalmat, konservering og foredling". Kursene er gratis. Mer informasjon finner du her: https://nordlandfagskole.no/utdanninger/opplevelsesbasert-reiseliv/kurstilbud/?fbclid=IwAR3hlzkeT0CDBn0Hw2rYGtbEaOkHLzbMgXF9NsdGX-hsSKZ3nmnfr0j_BOc

Ta gjerne kontakt for å høre mer om Kompetansenettverket i nord sine matfaglige tilbud.

Følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/lokalmatinord

For mer informasjon om kurs og andre tilbud i regi av Kompetansenettverket for lokalmat i nord se: 
https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true
https://xn--mathndverk-45a.no

lokalmat

Publisert