Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Næring - Invitasjon til kurs i regi av Kompetansenettverket i nord

Kompetansenettverket for lokalmat i nord ønsker i samarbeid med Bondens Marked Troms å invitere til kurs: 

HACCP kurs i Tromsø  

Tid: 25 – 27 februar
Sted: Tromsø – Clarion Hotel The Edge
Pris:   kr 2000 – inkl. servering
Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,  
Kontaktperson/påmelding: 
Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 90098971.  
Påmeldingsfrist: 20 februar 2022. 

​Kursinvitasjon

 

Kurs i Pølseproduksjon

Tid: 23 – 24 mars
Sted: Bøstranda gårdsslakteri/Kleiva landbruksskole
Pris:   kr 2000 – inkl. servering
Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,  
Kontaktperson/påmelding: 
Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 90098971.  
Påmeldingsfrist: 20 mars 2022

​Kursinvitasjon

Ystekurs på Aalan gård

Tid: 25 – 27 mars
Sted: Aalan gård/Bøstad Montessoriskole
Pris:   kr 2000 – inkl. servering
Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,  
Kontaktperson/påmelding: 
Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 90098971.  
Påmeldingsfrist: 21 mars 2022.

​Kursinvitasjon

Mer informasjon om kurs og andre tilbud i regi av Kompetansenettverket for lokalmat i nord finner du her: 
https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true
https://xn--mathndverk-45a.no/

Følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/lokalmatinord

Ta gjerne kontakt for å høre mer om Kompetansenettverket i nord sine matfaglige tilbud.

lokalmat

Publisert