Kurs i Pølse, spekepølse og metode med Bodil Nordjorde
Tid: 22- 24 oktober
Sted: Senja Matstudio
Pris: 2000 kr
Arrangør: Bondens Marked Troms
Kontaktperson/Påmelding: Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no
Påmeldingsfrist: 18 oktober
Jeg er interessert i å høre hva du ønsker at Kompetansenettverket skal gjennomføre av kurs i 2022. Kom med forslag på tema, og også gjerne kurslærer, tid og sted. Ber om at du sender forslag til meg innen 10 oktober, så vil styringsgruppa sette opp en plan for neste år.
For mer informasjon om Kompetansenettverket for lokalmat i nord og alle kurs som arrangeres i regi av de fem kompetansenettverkene i Norge se: https://xn--mathndverk-45a.no/
Du finner også informasjon på NIBIO sin nettside: https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true
Følg oss gjerne på facebook: https://www.facebook.com/lokalmatinord/
Vennlig hilsen Frøydis Gillund