Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
25. september:

Gjenåpning etter korona

  Balsfjord 25.09.21 kl. 16.00   Fra i dag gjenåpnes Norge!  Her er noen av de viktigste ... Les mer
A A A

Kurs i Pølse, spekepølse og metode med Bodil Nordjorde

Tid: 22- 24 oktober

Sted: Senja Matstudio

Pris: 2000 kr

Arrangør: Bondens Marked Troms

Kontaktperson/Påmelding: Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no

Påmeldingsfrist: 18 oktober

Jeg er interessert i å høre hva du ønsker at Kompetansenettverket skal gjennomføre av kurs i 2022. Kom med forslag på tema, og også gjerne kurslærer, tid og sted.  Ber om at du sender forslag til meg innen 10 oktober, så vil styringsgruppa sette opp en plan for neste år.

For mer informasjon om Kompetansenettverket for lokalmat i nord og alle kurs som arrangeres i regi av de fem kompetansenettverkene i Norge se: https://xn--mathndverk-45a.no/

Du finner også informasjon på NIBIO sin nettside: https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true

Følg oss gjerne på facebook: https://www.facebook.com/lokalmatinord/           

Vennlig hilsen Frøydis Gillund

  • Skjema
  • Tjenestebeskrivelser
  • Dokumenter
  • Lenker
pølser

Publisert