Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Flyktninger fra Ukraina til Balsfjord

Har kommunen behov for private boliger til bosetting av flyktninger? Det er kommunens ansvar å sk... Les mer
A A A

INVITASJON TIL WORKSHOP SIRKULÆRØKONOMI – FRA PRAT TIL PRAKSIS

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I samarbeid med Innovasjon Norge Arktis  inviterer Næringshagen Midt-Troms bedrifter i regionen til gratis workshop i sirkulærøkonomi.

Sted: Kunnskaps- og Næringsparken Senja på Finnsnes

Tidspunkt: Torsdag 21 oktober 12-15.30

Skal din bedrift i fremtiden kunne levere på prosjekter og tiltrekke deg nye kunder må du tilpasse deg nye forbruksvaner, forventning om mer gjenbruk, strengere miljøkrav og ny teknologi. Hvordan er din bedrift rigget for den sirkulære omstillingen? Hvor starter du - og hvordan skaper du god butikk?

Workshopen har et praktisk fokus, og målet er å gi deg innsikt og verktøy som kan hjelpe deg i prosessen.

Vi håper å kunne inspirere til å se mulighetene som ligger i de nye kravene og bidra til utvikling av flere bærekraftige løsninger. I workshopen jobber du med egen bedrift, og ved bruk av forskjellige verktøy vil du avdekke konkrete tiltak som kan gjøres. Hele verden etterspør grønne løsninger – og det betyr at det er store muligheter for din bedrift. Ved å gå fra en lineær til en sirkulær modell kan dere øke omsetningen, spare kostnader, skape flere arbeidsplasser, styrke omdømmet – og det beste av alt – bidra til å løse de store samfunnsutfordringene.

Målgruppe:

Verktøyene vi tar i bruk er tilpasset produksjonsbedrifter, men er også relevant for andre bedrifter som vil skape god butikk i den nye grønne hverdagen, eller som er opptatt av forretningsmulighetene som ligger i gjenbruk, ombruk og nye bærekraftige produkter. For å sikre et godt og varig utbytte må hver bedrift stille med minimum 3 deltakere.

Link til påmelding her:

Sirkulærøkonomi - fra prat til praksis (innovasjonnorge.no)

Mvh

 

Balsfjord Næringsutvikling

 

Heidi Johnsen

 

934 19 656


 

  • Skjema
  • Tjenestebeskrivelser
  • Dokumenter
  • Lenker
sirkulærøk

Publisert