Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Invitasjon til kurs i regi av kompetansenettverket for lokalmat i nord

Her kommer invitasjon til fire ulike kurs i regi av Kompetansenettverket for lokalmat i nord. Noe for enhver smak; julepølser (Tana) i desember, og  baking (Sortland) nedskjæring (Tana) og bærforedling (digitalt) i januar 2022. Se nedenfor og vedlegg for mer informasjon. Håper du finner noe som passer og at vi ser deg på kurs! Velkommen 😊

 

Kurs i julepølser til jul

Tid: 11.12.21, kl. 09.00 – 18.00

Sted: Tana videregående skole

Pris: 1200,- inkl. måltid

Arrangør: Tana videregående skole i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord

Kontaktperson/påmelding: Marianne Johannessen epost: marianne.johannessen@tffk.no, mob:  91806679. 

Påmeldingsfrist: 3.12.2021

Antall deltakere: min 8., maks 15.  pers.  Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding

 

Kurs i bake og steiketeknikker med Bodil Nordjore

Tid: 9 – 11 januar

Sted: Eldhusbakeriet, Sortland

Pris: 3000,- inkl. kaffe/te og lunsj

Arrangør: NLR Nord-Norge i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord

Kontaktperson/påmelding: Ragnhild Renna, mob.: 90548161, e-post: ragnhild.renna@nlr.no

Påmeldingsfrist: 1.12.2021

Antall deltakere: maks 6 pers.  Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding

 

Kurs i nedskjæring av storfe og bruk av råvarene

Tid: 14.01.- 15.01.2022

Sted: Tana videregående skole

Pris: 2500,- inkl. måltid

Arrangør: Tana videregående skole i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord

Kontaktperson/påmelding: Marianne Johannessen epost: marianne.johannessen@tffk.no

Påmeldingsfrist: 16.12.2021

Antall deltakere: maks 8 deltagere.  Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding

 

Digitalt kurs i foredling av bær og rabarbra

Tid: 25 – 27 januar 2022

Sted: Digitalt på Teams

Pris: 1990 kr

Arrangør: NLR Nord-Norge i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord

Kontaktperson/påmelding: Anne Marit Isachsen, epost: ami@nlr.no, mobil: 91320731

Påmeldingsfrist: 20.01.2022

Antall deltakere: min. 8 maks 15 pers.  Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding

 

For mer informasjon om Kompetansenettverket for lokalmat i nord se: https://xn--mathndverk-45a.no/

Du finner også informasjon på NIBIO sin nettside: https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true

Følg oss gjerne på facebook: https://www.facebook.com/lokalmatinord/           

 

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å vite mer om Kompetansenettverket for lokalmat i nord

 

Vennlig hilsen Frøydis Gillund

NIBIO, Norsk institutt for bioøkonomi /
Norwegian Institute of Bioeconomy Research
P.O. Box 115, NO-1431 Ås, NORWAY
Kontor/Office: Holt
E-mail: froydis.gillund@nibio.no
(+47) 948 62 225
www.nibio.no

 

 

pølser

Publisert