Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
25. september:

Gjenåpning etter korona

  Balsfjord 25.09.21 kl. 16.00   Fra i dag gjenåpnes Norge!  Her er noen av de viktigste ... Les mer
A A A

Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel

Kompetansenettverket for lokalmat i nord inviterer til:

 Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel

Tid: 24.10.21 – 28.10.21

Sted: Nordgård, Innlandsvegen 117, Tromsdalen (ved Tromsø)

Lærer er Pascale Baudonnel fra Sogn Jord og Hagebruksskule som har solid kompetanse og lang erfaring med ysting og undervising. Dette kurset har samme innhold som innføringskursene i ysting som årlig gjennomføres ved Sogn Jord og Hagebruksskule (se foreløpig program i lenka nedenfor).

Pris: 4000 kr inkl. servering (Lunsj, kaffe mm).

Påmeldingsfrist: 01.10.21

Antall deltagere er begrenset til 8 personer

For mer informasjon og påmelding se: https://nibio.pameldingssystem.no/innforingskurs-i-ysting-1.

 

Kurs i slakting på tradisjonelt samisk ved Olof Thomas Utsi og Per-Thomas Kuhmunen (invitasjon vedlagt)

Tid: Første helg etter skillning, mellom 20 okt til 30 nov 2021 (to dager)

Sted: Lønsdal, Saltdal

Pris: 500 kr. Kursdeltakere bør stille med en egen rein for å få best utbytte av kurset. Hvis dette ikke lar seg gjøre så kan kursarrangør ordne med rein. Kursavgift blir da 2000 kr.

Kontaktperson/Påmelding: Ol-Duommá Utsi, epost: ot@utsi.se

Påmeldingsfrist: 30 september

Kurset foregår hovedsakelig på samisk

 

Kurs i røyking av rein og viltkjøtt hos Brurskanken Rein (invitasjon vedlagt)

Tid: 1- 2 oktober 2021

Sted: Brurskankenrein, Grane på Helgeland

Pris: 2000 kr (inkl. lunsj og kaffe)

Kontaktperson/ Påmelding: Gun Utsi, epost: gun.utsi@gmail.com/ mobil: 911 40 733

Påmeldingsfrist: 15 september

                                                  

Mer informasjon om kursene finner du i invitasjonene som er vedlagt.

 

For mer informasjon om kurs og andre tilbud i regi av Kompetansenettverket for lokalmat i nord se:

https://www.facebook.com/lokalmatinord

https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true

https://xn--mathndverk-45a.no/

Invitasjon til kurs i røyking av rein og viltkjøtt.pdf

Slakting på tradisjonelt samisk vis.pdf

  • Skjema
  • Tjenestebeskrivelser
  • Dokumenter
  • Lenker
kompet nettv

Publisert