For første gang samarbeider vi med Tromsø orkesterforenings janitsjarkorps, og sammen med dem presenterer vi filmmusikk fra kjente og kjære filmklassikere.

Tromsø orkesterforenings janitsjarkorps (TOF), er et kjent og kjært innslag i bybildet i Tromsø. Korpset ble stiftet i 1923, og består av rundt 40 aktive musikanter som gjennom året leverer konserter av høyt nivå. Nå har de altså tatt turen utenbys for å samarbeide med intet mindre enn Balsfjord musikkorps.

Balsfjord musikkorps feiret nylig 35 år, og er kjent for sine varierte og innholdsrike konserter, gjerne i samarbeid med kor, skuespillere eller dansere. Det er første gang vi samarbeider med TOF, og dette har virkelig vært noe å strekke seg etter for oss.

Korpsene har øvd sammen en del ganger i høst, blant annet på Hamnvåg, Storsteinnes og i Tromsø, og vi gleder oss til å presentere filmmusikken til publikum i begge kommunene.

Første konsert blir altså fredag 2. november på Storsteinnes skole i Balsfjord, så spiller vi på Kulturhuset i Tromsø dagen etter.

Noe av det publikum får høre, er kjente stykker fra filmer som Gudfaren, Supermann, Indiana Jones, Flåklypa, De Utrolige, Pocahontas og Orions belte. Her vil være musikk for hele familien.