Vedlagt er en invitasjon til Friluftslivets uke 2021, som vi håper dere vil bidra til å spre i deres kanaler.

nvitasjon til Friluftslivets uke 2021.jpg

Åpent for registrering

Det er allerede nå åpent for registrering av arrangementer i aktivitetskalenderen på friluftslivetsuke.no. Gå gjerne inn og registrer aktiviteter, turer og arrangementer som dere vet om at foregår i deres kommune under Friluftslivets uke. Det er gratis å registrere ting i kalenderen – og fordelene er at det som skjer i deres kommune blir en del av en stor markedsføringskampanje i sosiale medier og lokalaviser i deres område.  

Alle som registrerer arrangementer i aktivitetskalenderen blir med i trekningen av en premie på 5000 kroner, som kan brukes til et godt friluftsformål i nærmiljøet.

Bilde- og videomappe

Vi håper dere vil være med på å omtale uka i deres kanaler. Derfor har vi også laget en mappe med bilder og videoer som dere står fritt til å bruke i deres kanaler når dere omtaler Friluftslivets uke. Dersom dere bruker bildene er det viktig at dere husker å kreditere fotografen, dette gjelder alle bildene også de som ikke er merket med rødt. Navn på fotografen står oppgitt til venstre når du velger et bilde inne i mappa.

Bilde- og videomappa for Friluftslivets uke 2021 finner du her: https://norskfriluftsliv.fotoware.cloud/fotoweb/albums/YJExWHYnwrRCFFJe/

 

Vi gleder oss å feire friluftslivet sammen med dere i september!

Ta gjerne kontakt dersom dere har noen spørsmål.

Vennlig hilsen
Linn Elise Jakhelln

Kommunikasjonsrådgiver
+47 45213472
linn@norskfriluftsliv.no