Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Digitalt kurs i foredling av bær og rabarbara.

Digitalt kurs i foredling av bær og rabarbra  med Toril Bakken Kåven

Tid: 26- 28 oktober

Sted: Digitalt

Pris: 1990 kr.

Arrangør: Norsk landbruksrådgivning Nord Norge

Kontaktperson/Påmelding: Anne Marit Isachsen, tel 91320731

Påmeldingsfrist: 22 oktober

Antall deltagere er begrenset til 15 personer

For mer informasjon og påmelding se: https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord/kurs/_/attachment/inline/eb0b4197-f650-4076-a684-c2d6732909b5:e84d1d8e4cc3380a67d6cafb82b96ebacf9bab8d/2021.okt.Digi.KursForedlingB%C3%A6r.pdf

 

Vil tipse om at stasforvalteren i Nordland og Mosjøen videregående skole inviterer til et spennende fagseminar om mat og reiseliv på gård i Nordland 18 – 19 oktober. Påmeldingsfrist 10 oktober. For mer informasjon se vedlegg eller denne lenka: https://www.statsforvalteren.no/nb/Nordland/landbruk-og-reindrift/Naringsutvikling/bratt-opp-arman/

 

Vi minne om at det er mulig å søke Fylkeskommunen om Biomidler for bedriftsintern opplæring:

For Nordland Fylkeskommune se: https://www.nfk.no/tjenester/tilskudd/tilskudd-for-bedrifter/bedriftsintern-opplaring-bio-2021.7924.aspx

For Troms og Finnmark Fylkeskommune se: https://www.tffk.no/tjenester/stotte-stipend-og-priser/okonomisk-stotte-og-stipend/skole-og-opplaring/tilskudd-til-bedriftsintern-opplaring/?fbclid=IwAR1b8MxkunGun8gKIe0bFd-P9kQN7XMaouwKmwmcn4s2ZRVUxhEiVHVHoEU

Mer info her:2021.okt.Digi.KursForedlingBær.pdf

bær

Sist oppdatert 30. september 2021