Lånekort/låneregler

Ja, hos oss vil dere selvfølgelig finne masse litteratur, både aktuelle nyheter og gamle klassikere. Men vi har også dagens aviser og flere tidsskrifter, lydbøker, filmer på DVD og blu-ray, samt ymse spill som kan spilles hjemme eller på vårt TV/spillerom. Vi har også låne-PC og trådløst gjeste-Internett, samt møterom som kan leies gratis – både i og utenfor åpningstid. I tillegg har vi et stort temarom for historieinteresserte, hvor vi tilbyr alt fra folketellinger fra 1700-tallet til nyutgivelser om Tirpitz.  Vi kan være behjelpelige med å skaffe fjernlån fra andre bibliotek, dersom vi ikke har det du leter etter. Vi kan også tilby Nasjonalt lånekort, som kostnadsfritt gir deg lånetilgang til over 2500 andre bibliotek i landet, samt strømmetjenesten FilmBIB, som tilbyr filmer for både barn og voksne. Balsfjord folkebibliotek holder også en rekke kulturelle arrangementer, og satser på å være et sosialt knutepunkt i bygda.

Vi anbefaler at du sjekker ut Balsfjord folkebibliotek på Facebook, ettersom vår profil blir oppdatert meget hyppig, slik at du lettere kan se hva som skjer hos oss. (Du trenger ikke Facebook selv for kunne lese, ettersom profilen er offentlig).

Spesielt for barna: Vi holder faste eventyrstunder for barn, som vanligvis inntreffer den siste fredagen i hver måned, i barnas eget eventyrrom. Vi har i tillegg en stor barneavdeling med et rikt utvalg barnelitteratur, og en pedagogisk temahylle med bøker for de mer utfordrende spørsmålene og situasjonene i livet. Mer informasjon om temaene kan dere lese her: Temahylla.pdf

Her kan du søke etter bøker som biblioteket tilbyr: http://asp.bibits.no/balsfjord.fb/default.asp

Besøksadresse: Rådhusgata 7 (Andre etasje i ”Mathisenbygget”.)

Postadresse:

Balsfjord Folkebibliotek
Rådhusgata 11
9050 STORSTEINNES

Telefonnummer: 77 72 20 66

Enhetsleder: Roy Hansen - telefon 77 72 20 93

BiblioteksjefHege Åsheim - telefon 77 72 20 66

Bibliotekar: Geir Holmstad - telefon 77 72 20 66

epost til biblioteket: bibliotek@balsfjord.kommune.no

Bibliotekets åpningstider
Dag fra til
Tirsdag 13:00 19:00
Onsdag 10:00 19:00
Torsdag 13:00 19:00
Fredag 10:00 16:00
Lørdag 10:00 14:00

 

Klikk her - for å åpne "Skjema for lånekort og låneregler"

Klikk her - for å åpne vår serviceerklæring