Kompetansenettverket inviterer til kurs

Flere kurs annonseres fortløpende

Kompetansenettverket inviterer til flere spennende kurs i høst:

- Bærekraftige matopplevelser
Tid: 

tre samlinger i oktober og november


Sted: Mosjøen videregående skole 


Annonse bærekraftige matopplevelser Pdf, 465 kB, åpnes i nytt vindu.

- Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel 
Tid: 17-21 oktober
Sted: Mosjøen videregående skole 
 

- Sylting og safting med Bodil Norjorde
Tid: 23 - 25 september
Sted: Lyngen
Annonse Saft og sylting Åpnes i nytt vindu.
 

- Reinsdyr kurs med "villmarkskokken" Svein Jæger Hansen
Tid: 14 september
Sted: Tromsø
https://smakfest.no/arrangement/reinsdyr-kurs-for-bransjen/ Lenke til et annet nettsted.

Det er tid for å starte planlegging av neste års kursaktiviteter i Kompetansenettverket. Vi er interessert i å høre hva du ønsker vi skal gjennomføre av kurs.

Send en epost til Frøydis med tema for kurs, gjerne også forslag til kursholder og tid og sted for gjennomføring. Kjenner du til om det er interesse blant flere å delta på kursene du foreslår?

Frist for å komme med kursforslag for neste år er 15 oktober

Vi har også et tilbud har som heter Besøksordning. Der kan du få hjelp i bedriften av en person som kommer hjem til deg og gir veiledning i alt etter som hva du ønsker hjelp til. Det kan være produktutvikling, innredning i produksjonslokalet, utvikling av resepter og menyer eller andre spørsmål som har med produksjon og drift å gjøre. Vi dekker kostnadene for inntil 20 timer veiledning. Kompetansenettverket har fremdeles midler til å gjennomføre slike bedriftsbesøk i år. Det er bare å ta kontakt!

Mer informasjon om kurs og andre tilbud i regi av Kompetansenettverket for lokalmat i nord finner du her:
https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true Lenke til et annet nettsted.

https://xn--mathndverk-45a.no/ Lenke til et annet nettsted.

Følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/lokalmatinord Lenke til et annet nettsted.

Ta gjerne kontakt for å høre mer om Kompetansenettverket i nord sine matfaglige tilbud.

Vennlig hilsen Frøydis
E-mail: froydis.gillund@nibio.no
Tlf: +47 948 62 225 

 

Sist oppdatert

Fant du det du var på jakt etter?