Kurs i nedskjæring av kjøtt: storfe, sau, lam og svin

Kompetansenettverket for lokalmat i nord og Bondens Marked Troms inviterer til:

Kurs i nedskjæring av kjøtt: storfe, sau, lam og svin

Tid: 26 – 28 august

Sted: Kjelkebakken gård, Lyngen

Pris:   kr 2500 inkl. lunsj

Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,  

Kontaktperson/påmelding:

Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 90098971. 

Påmeldingsfrist: 18 august

Invitasjon Åpnes i nytt vindu.

Ta gjerne kontakt for å høre mer om Kompetansenettverket i nord sine matfaglige tilbud.

Følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/lokalmatinord Lenke til et annet nettsted.

For mer informasjon om kurs og andre tilbud i regi av Kompetansenettverket for lokalmat i nord se:

https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true Lenke til et annet nettsted.

https://xn--mathndverk-45a.no/ Lenke til et annet nettsted.

Velkommen

Sist oppdatert

Fant du det du var på jakt etter?