Invitasjon til kurs i regi av Kompetansenettverket i nord
Kompetansenettverket for lokalmat i nord inviterer til kurs:

• Praktisk digitalt ystekurs 2. februar
• HACCP kurs tilrettelagt for reinkjøttprodusenter, 23 – 25 februar, Kautokeino
• HACCP kurs 25 – 27 februar, Tromsø.
• Partering av rein, bruk av stykningsdeler, pølser og farseproduksjon, 14. februar, Dønna
• Lefser, flatbrød og urkorn 11-13 mars, Senja
Vennligst se vedlagte kursinvitasjoner:
Praktisk digitalt ystekurs 2. februar Pdf, 1 MB, åpnes i nytt vindu.
HACCP kurs 25 – 27 februar, Tromsø. Åpnes i nytt vindu.
Lefser, flatbrød og urkorn 11-13 mars, Senja Åpnes i nytt vindu.
Mer informasjon om kurs og andre tilbud i regi av Kompetansenettverket for lokalmat i nord finner du her:
https://xn--mathndverk-45a.no/ Lenke til et annet nettsted.
Følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/lokalmatinord Lenke til et annet nettsted.
Ta gjerne kontakt for å høre mer om Kompetansenettverket i nord sine matfaglige tilbud.
E-post: froydis.gillund@nibio.no
Sist oppdatert