Invitasjon til kurs i regi av Kompetansenettverket i nord

Kompetansenettverket for lokalmat i nord inviterer til kurs:

• Praktisk digitalt ystekurs 2. februar

• HACCP kurs tilrettelagt for reinkjøttprodusenter, 23 – 25 februar, Kautokeino

• HACCP kurs 25 – 27 februar, Tromsø. 

• Partering av rein, bruk av stykningsdeler, pølser og farseproduksjon, 14. februar, Dønna 

• Lefser, flatbrød og urkorn 11-13 mars, Senja

 

Vennligst se vedlagte kursinvitasjoner:

Praktisk digitalt ystekurs 2. februar Pdf, 1 MB, åpnes i nytt vindu.

HACCP kurs tilrettelagt for reinkjøttprodusenter, 23 – 25 februar, Kautokeino Pdf, 271 kB, åpnes i nytt vindu.

HACCP kurs 25 – 27 februar, Tromsø.  Åpnes i nytt vindu.

Partering av rein, bruk av stykningsdeler, pølser og farseproduksjon, 14. februar, Dønna  Pdf, 308 kB, åpnes i nytt vindu.

Lefser, flatbrød og urkorn 11-13 mars, Senja Åpnes i nytt vindu.

 

Mer informasjon om kurs og andre tilbud i regi av Kompetansenettverket for lokalmat i nord finner du her: 

https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true Lenke til et annet nettsted.

https://xn--mathndverk-45a.no/ Lenke til et annet nettsted.

 

Følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/lokalmatinord Lenke til et annet nettsted.

 

Ta gjerne kontakt for å høre mer om Kompetansenettverket i nord sine matfaglige tilbud.

E-post: froydis.gillund@nibio.no

Sist oppdatert

Fant du det du var på jakt etter?