Invitasjon til kurs i regi av kompetansenettverket for lokalmat i nord
Her kommer invitasjon til fire ulike kurs i regi av Kompetansenettverket for lokalmat i nord. Noe for enhver smak; julepølser (Tana) i desember, og baking (Sortland) nedskjæring (Tana) og bærforedling (digitalt) i januar 2022. Se nedenfor og vedlegg for mer informasjon. Håper du finner noe som passer og at vi ser deg på kurs! Velkommen 😊
Kurs i julepølser til jul
Tid: 11.12.21, kl. 09.00 – 18.00
Sted: Tana videregående skole
Pris: 1200,- inkl. måltid
Arrangør: Tana videregående skole i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord
Kontaktperson/påmelding: Marianne Johannessen epost: marianne.johannessen@tffk.no, mob: 91806679.
Påmeldingsfrist: 3.12.2021
Antall deltakere: min 8., maks 15. pers. Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding
Kurs i bake og steiketeknikker med Bodil Nordjore
Tid: 9 – 11 januar
Sted: Eldhusbakeriet, Sortland
Pris: 3000,- inkl. kaffe/te og lunsj
Arrangør: NLR Nord-Norge i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord
Kontaktperson/påmelding: Ragnhild Renna, mob.: 90548161, e-post: ragnhild.renna@nlr.no
Påmeldingsfrist: 1.12.2021
Antall deltakere: maks 6 pers. Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding
Kurs i nedskjæring av storfe og bruk av råvarene
Tid: 14.01.- 15.01.2022
Sted: Tana videregående skole
Pris: 2500,- inkl. måltid
Arrangør: Tana videregående skole i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord
Kontaktperson/påmelding: Marianne Johannessen epost: marianne.johannessen@tffk.no
Påmeldingsfrist: 16.12.2021
Antall deltakere: maks 8 deltagere. Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding
Digitalt kurs i foredling av bær og rabarbra
Tid: 25 – 27 januar 2022
Sted: Digitalt på Teams
Pris: 1990 kr
Arrangør: NLR Nord-Norge i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord
Kontaktperson/påmelding: Anne Marit Isachsen, epost: ami@nlr.no, mobil: 91320731
Påmeldingsfrist: 20.01.2022
Antall deltakere: min. 8 maks 15 pers. Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding
For mer informasjon om Kompetansenettverket for lokalmat i nord se: https://xn--mathndverk-45a.no/ Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.
Du finner også informasjon på NIBIO sin nettside: https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.
Følg oss gjerne på facebook: https://www.facebook.com/lokalmatinord/ Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.
Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å vite mer om Kompetansenettverket for lokalmat i nord
Vennlig hilsen Frøydis Gillund
NIBIO, Norsk institutt for bioøkonomi /
Norwegian Institute of Bioeconomy Research
P.O. Box 115, NO-1431 Ås, NORWAY
Kontor/Office: Holt
E-mail: froydis.gillund@nibio.no
(+47) 948 62 225
www.nibio.no Lenke til et annet nettsted.
Sist oppdatert