Inviterer til flere kurs i regi av Kompetansenettverket for lokalmat i nord i løpet av juni og juli:

NEDSKJÆRING AV KJØTT – STORFE, SAU, LAM OG SVIN (se vedlegg)

18. – 20 juni på Nordkjosbotn videregående skole.

Kontaktperson/ Påmelding til: Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no, mobil: 900 98 971

Påmeldingsfrist 12. juni.

DIGITALT LEFSE OG FLATBRØDKURS MED BODIL NORDJORE (se vedlegg)

02. – 04. juli, digitalt fra Senja Matstudio

Kontaktperson/ Påmelding til: Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no, mobil: 900 98 971

Påmeldingsfrist 28. juni.

EN SERIE DIGITALE KJØTTFOREDLINGSKURS

Kursene presenteres som en serie, det er mulig å delta på alle kursene eller kun enkelt kurs - du velger. Mer informasjon og lenke til påmelding finner du her:

10.06.21: Prissetting: https://nibio.pameldingssystem.no/lokalmat-og-prissetting#/home Lenke til et annet nettsted.    Påmeldingsfrist 07.06

15.06.21: Nedskjæring: https://nibio.pameldingssystem.no/nettkurs-i-nedskjaering-av-storfe-og-ande-dyreslag Lenke til et annet nettsted. Påmeldingsfrist 11.06                      

21.06.21: Farse og kjøttproduksjon: https://nibio.pameldingssystem.no/nettkurs-i-farse-og-polseproduksjon Lenke til et annet nettsted. Påmeldingsfrist 17.06

23.06.21: Spekepølse og helspekemat: https://nibio.pameldingssystem.no/nettkurs-i-produksjon-av-spekepolser-og-hel-spekemat Lenke til et annet nettsted. Påmeldingsfrist 18.06

Sist oppdatert

Fant du det du var på jakt etter?