Inviterer til flere kurs i regi av Kompetansenettverket for lokalmat i nord i løpet av juni og juli:
NEDSKJÆRING AV KJØTT – STORFE, SAU, LAM OG SVIN (se vedlegg)
18. – 20 juni på Nordkjosbotn videregående skole.
Kontaktperson/ Påmelding til: Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no, mobil: 900 98 971
Påmeldingsfrist 12. juni.
DIGITALT LEFSE OG FLATBRØDKURS MED BODIL NORDJORE (se vedlegg)
02. – 04. juli, digitalt fra Senja Matstudio
Kontaktperson/ Påmelding til: Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no, mobil: 900 98 971
Påmeldingsfrist 28. juni.
EN SERIE DIGITALE KJØTTFOREDLINGSKURS
Kursene presenteres som en serie, det er mulig å delta på alle kursene eller kun enkelt kurs - du velger. Mer informasjon og lenke til påmelding finner du her:
10.06.21: Prissetting: https://nibio.pameldingssystem.no/lokalmat-og-prissetting#/home Lenke til et annet nettsted. Påmeldingsfrist 07.06
15.06.21: Nedskjæring: https://nibio.pameldingssystem.no/nettkurs-i-nedskjaering-av-storfe-og-ande-dyreslag Lenke til et annet nettsted. Påmeldingsfrist 11.06
21.06.21: Farse og kjøttproduksjon: https://nibio.pameldingssystem.no/nettkurs-i-farse-og-polseproduksjon Lenke til et annet nettsted. Påmeldingsfrist 17.06
23.06.21: Spekepølse og helspekemat: https://nibio.pameldingssystem.no/nettkurs-i-produksjon-av-spekepolser-og-hel-spekemat Lenke til et annet nettsted. Påmeldingsfrist 18.06
Stiftelsen Norsk Mat Lenke til et annet nettsted. har en rekke digitale kurs rettet mot lokalmatprodusenter. For mer informasjon se her: https://www.lokalmat.no/no/kommende-kurs
Lenke til et annet nettsted.
For mer informasjon om Kompetansenettverket for lokalmat i nord se:
Mathånverk: https://xn--mathndverk-45a.no/om/kompetansenettverket-i-nord-norge/ Lenke til et annet nettsted.
Facebook: https://www.facebook.com/lokalmatinord Lenke til et annet nettsted.
Sist oppdatert