I 2023 har vi lansert et nytt påmeldingssystem, se link under. Påmelder finner informasjon og lenke til selve søknadsskjemaet under «Jeg her ansatt i det lokale hjelpeapparatet». Her finner du selve påmeldingsknappen. Når du som påmelder har sendt en søknad på vegne av en familie, vil du motta en bekreftelsesmail fra oss, hvor du får mer informasjon om prosessen videre.

 

NB! Når det gjelder spørsmål i påmeldingen om felles transport er dette basert ut fra en nasjonal påmeldingsmodell, hvor Troms Røde Kors ikke dekker eller setter opp slik felles transport. Transport må dekkes av påmelder, evt. av familien selv.

Vedlagt følger invitasjon og nyttig informasjon.

 

Vi gjør oppmerksom på at en ansatt i det offentlige hjelpeapparat må søke på vegne av familien.

Elektronisk søknadsskjema må benyttes:

https://www.rodekors.no/tilbudene/ferie-for-alle/

Vi håper at mange familier ønsker familieopphold sammen med oss og våre frivillige!

 

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker ytterligere informasjon eller har spørsmål.

 

 

 

NB! Søknadsfrist for begge sommeroppholdene på Haraldvollen er satt til 1. juni – vi oppfordrer alle til å være tidlig ute med søknad!

 

Det er mulig å søke inn en familie på begge oppholdene hvis de er tilgjengelig for tilbud uansett tidsperiode. Har de en prioritering på ett av oppholdene som passer aller best, så må dette rettes i epost til undertegnede. Det er ingen kommentarfelt i søknadsskjemaet for dette.

 

 

 

Vennlig hilsen

 

 

 

Ann Heidi Bornø

 

Rådgiver – Troms Røde Kors

Kontor og postadresse:

 

Troms Røde Kors | Tore Hundsgt. 7 | 9404 Harstad