1. Ved hoste, feber, halsvondt og har vært på reise i utlandet eller vært i kontakt med bekreftet smittet: automatisk i karantene i 14 dager etter ankomst hjem! Send SMS til 2097 (skriv STORSTEINNES, altså med blokkbokstaver, før du skriver kontaktårsak) for sykemelding og avtale for prøvetaking
  2. Ved hoste, feber, halsvondt, ikke vært i reise eller i kontakt med smitte: hold deg hjemme til du blir frisk og kan gå på jobb. Hvis veldig dårlig, ring 777 22150. IKKE KOM PÅ KONTORET!
  3. Helsepersonell med hoste, feber eller tungpust skal ta prøve (lettere forkjølelse skal ikke testes!): send SMS til 2097 (skriv STORSTEINNES, altså med blokkbokstaver, før du skriver kontaktårsak) for avtale. IKKE KOM PÅ KONTORET!
  4. Ved andre problemstillinger eller har allerede time: spør deg selv om det kan vente i fire uker! Hvis ikke kan vente, vær så snill og send SMS til 2097 (skriv STORSTEINNES, altså med blokkbokstaver, før du skriver kontaktårsak). Det kan ta timer før vi får svart deg.
  5. Akutt livstruende sykdom/tilstand: ring 113 eller 116 117

INGEN MØTER PÅ LEGEKONTORET UTEN AVTALTE PÅ FORHÅND

Til slutt ber vi virkelig om tålmodighet og forståelse for at vi ikke klarer å svare raskt, på sms eller telefon, når vi har opptil 20 mennesker som prøver på samme tidspunkt. Vær så snill å ikke kjeft på oss eller bli sint: Vi prøver virkelig å gjøre vårt beste i en helt spesiell situasjon 😊

På forhånd takk!

 

 

Hans-Olav Holtermann Eriksen

Kommuneoverlege // Leder